MBCP Traffic B.V. werkt binnen de juridische Wet en regelgeving, met als basis die is gesteld in de RVV.

RVV-bebording

In het juridische kader van het reglement verkeersregels en verkeerstekens worden altijd tijdelijke verkeersmaatregelen geplaatst. Of het nu voor werkzaamheden zijn of voor u evenement wij maken en plaatsen alle borden zoals het hoort. Want als niet alle bebording is geplaatst zoals het hoort kunnen er discussies ontstaan over aansprakelijkheid bij een incident. En dat zou niemand willen als opdrachtgever, vandaar dat wij alles plaatsen zoals het hoort. 

Ontwerpen en plaatsing

MBCP Traffic B.V. werkt binnen de juridische Wet en regelgeving, met als basis die is gesteld in de RVV. De afgesproken tijdelijke verkeersmaatregelen dienen altijd geplaatst te worden zoals conform is besproken en voldoen aan de gestelde eisen in de RVV. Dat heeft vooral te maken met de juridische aansprakelijkheid bij een incident/voorval.

 

MBCP Traffic ontwerpt en plaatst volgens afspraak gemaakte borden voor de tijdelijke verkeersmaatregelen. Het kan er soms op lijken dat er te veel borden ontworpen worden en er te veel worden gemaakt. Maar bij juridische aansprakelijkheid telt ieder bord. Verder is de plaatsing van de borden een belangrijk aspect, belangrijk is de zichtbaarheid van de RVV borden van belang. Wij gebruiken voor al onze projecten de borden uit het RVV.

RVV = Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens.

Tekstborden

MBCP Traffic B.V. heeft een hoop tekstborden en maakt gebruik van Folie klasse 3 in diverse maten en kleuren, maar de standaard kleuren zijn geel met zwarte belettering. Soms worden er ook wel een witte ondergrond gebruikt. Omdat wijn de borden zelf ontwerpen en maken kunnen wij iedere tekst leveren.

Zichtbaarheid is van groot beland en daarom gebruiken wij altijd goed reflectie materiaal van hoge kwaliteit.

Bebording uit eigen productie

De bebording wordt in eigen huis gemaakt. Hierdoor zijn het altijd eigen ontwerpen en eigen productie, en zijn alle formaten beschikbaar.

Na afloop van uw project of evenement worden de borden hergebruikt.