Tijdens deze voorbereiding denken wij ook al actief met u mee.

Voorbereiding

Voorafgaand aan elk project loopt MBCP Traffic B.V het gehele project stap voor stap met u door. Tijdens deze voorbereiding denken wij ook al actief met u mee.

  • Hoe ziet de infrastructuur eruit?
  • Waar liggen de knelpunten?
  • Wat zijn uw wensen?
  • Geen detail zien we over het hoofd.
  • Alle afspraken worden op papier uitgewerkt.
 

Aan deze praktische en uitvoerige aanpak merkt u dat u met professionals te maken heeft.

Uitvoering

Op de dag van het project zijn onze medewerkers ruim op tijd aanwezig op de locatie, zien er goed verzorgd uit, en wéten wat hen te doen staat die dag. Dit dankzij uitgebreide project briefing vanuit kantoor.

VCA & GPI Certificaat

De verkeersregelaars van MBCP Traffic B.V hebben een aanstellingspas en zijn in het bezit van een VCA-diploma. Wij vinden dit belangrijk omdat wij streven naar een zo veilig mogelijke werkomgeving. Daarnaast is het VCA-diploma voor steeds meer bedrijven een minimale eis om op bouw- en andere werklocaties te mogen komen en de vereiste werkzaamheden uit te mogen voeren.

Dagelijks vinden er veel evenementen en werkzaamheden plaats op het Nederlandse wegennet. Het asfalt is druk bezet met voertuigen en er zijn vele factoren waardoor er stremmingen ontstaan. Bijvoorbeeld wanneer er b.v. werkzaamheden aan het gasnetwerk of asfaltering plaatsvindt, dan ontstaat er vaak een verkeerschaos. Onze vakkundige specialisten en professionele verkeersregelaars zorgen er dan voor dat het verkeer letterlijk in goede banen geleid wordt en verhogen de veiligheid, doorstroming en het comfort van elke bestuurder op de weg.

Verder zijn onze medewerkers in het bezit van GPI-certificaat (Generieke Poortinstructie) B&U en Infra.

Evenementen

Er vinden door het hele jaar evenementen plaats, van een kleine braderie tot grote concerten en festivals. Tijdens deze evenementen zijn kundige verkeersregelaars onmisbaar om de bezoekers, medewerkers én leveranciers naar de daarvoor ingerichte parkeergelegenheden te leiden.